Flyktningeruta Strandlykkja-Gåstjärn

Anbefalt tur for jubileumsåret 2018 – Se flere

Fellestur

Fra dato
7. september 2018 kl. 08:00
Til dato
9. september 2018 kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, 150Årsjubileum, Jubileum2018
Arrangører
DNT Finnskogen og Omegn - Solør, DNT Finnskogen og Omegn
Turområde
Finnskogen, Odalen (se kart)
Turkode
jubileum 2018
Dette arrangementet er over!

Dette er fortsettelse på turen som starter på Strandlykja 17-19 august. 

Vi fortsetter i fotsporene til grenselosene som gjorde en enorm innsats under annen verdenskrig på en farefull ferd gjennom skogene over til Sverige. Så godt som hele denne helga går vi i Grue kommune, og det blir overnattinger på Opaker Gård og Græsberget grendehus. Turen avsluttes ved Gåstjärn i  Sverige.

En tur med et historisk preg, i varierte skogsområder. Godt tilrettelagt for deg som ønsker å gå en lengre tur med "alt tilrettelagt".

Her vil det være frakt av bagasje mellom overnattingssteder, underholdning, felles matpakke-smøring og måltider. Det er muligheter til å delta på enkelt-etapper eller alle etapper.  

Det er nå åpent for å melde seg på alle tre dagene. Prisen inkluderer overnatting, guide, middag 3 dager frokost og lunsj 2 dager og transport av bagasje. Ønsker du å delta på deler av turen? Ikke noe problem, ta kontakt for priser og påmelding.

Flyktningeruta Strandlykkja-Gåstjärn

Dette er fortsettelse på turen som starter på Strandlykja 17-19 august.  Vi fortsetter i fotsporene til grenselosene som gjorde en enorm innsats under annen verdenskrig på en farefull ferd gjennom ...

Kontaktinformasjon:

  • Ingrid Gjeterud
  • Tlf. +4740451290