Austmarkaleden

Voksne, Ungdom, Seniorer
DNT Finnskogen og Omegn - Kongsvinger/Eidskog, DNT Finnskogen og Omegn
Finnskogen (se kart)

Vi parkerer bilene ved Sandhalla, langs fv. 202 ved Utgardsjøen mellom Brødbøl og Kjerret (parkering er avtalt). Buss frakter oss derfra  til turens utgangspunkt der stien krysser fv. 1992 (tidligere fv.345), derfra går vi mot sør over Pengeberget - Kuberget - er innom Kjerkevegen før vi tar sørover mot Sandhalla og bilene. Turen er ca 10-12 km.
Kjentmann på turen er Kjell Haugen.
Ta med mat og drikke!
Medlemmer DNT: kr. 50.  Ikke medlemmer: kr. 100.
Vi følger med smittevernreglene og legger til evt. krav som vil gjelde på tidspunkt for turen. Max antall deltakere kan endre seg til da.
Velkommen på tur!

Austmarkaleden