Våre SAMARBEIDSpartnere

DNT Finnskogen og Omegn har mange gode samarbeidspartnere. Vi kan først nevne at vi er partner i Finnskogen Natur & Kulturpark som er formelt ansvarlige for blant annet Finnskogleden, og vi har et svært tett samarbeid rund Finnskogleden.

Videre kan vi starte fra sør til nord i vårt område som selger kart og brosjyrer for DNT Finnskogen og Omeng, og mange av stedene tilbyr også gode rabatter til våre medlemmer:

Morokulieninfocenter ligger ved start/slutt til Finnskogleden og helt på grensen mellom Norge og Sverige. De har dyktige ansatte som kan svare på mange spørsmål.

X-way sport på Skotterud har gode tilbud til DNT medlemmer.

Nye Sporten Kongsvinger har gode tilbud til DNT medlemmer.

Sport 1 Kirkenær har gode tilbud til DNT medlemmer.

Våler kulturkontor har et utvalg av kart og brosjyrer

Sport 1 Elverum har gode tilbud til DNT medlemmer. Her har de ansatte særskilt god kunnskap til DNT Finnskogen og Omegn etter et mangeårig tett og godt samarbeid. Og de kan svare på de fleste spørsmål som måtte dukke opp.