Til Topps 2019

Utsikt fra Elgklinten en regnværsdag
Utsikt fra Elgklinten en regnværsdag Foto: Ann Silje Torpen Sæther

Lørdag 7/9 2019 inviterte Hedmark Røde Kors, Hamar og Hedmarken turistforening og DNT Finnskogen og Omegn til tur. Et samarbeid om en tur, med ønske om å bidra til integrering og vise frem vårt flotte land. 

En del av gjengen har nådd toppen av Elgklinten
En del av gjengen har nådd toppen av Elgklinten Foto: Ann Silje Torpen Sæther

Været viste seg ikke fra sin beste side, og kunne by på regn absolutt hele dagen. Men det satte ingen stopper for turen! 50personer kom seg til topps, noen valgt 4km andre 7km og en gjeng hardhauser dro seg ut på 14km. 

Det var satt opp buss fra Hamar/Elverum og Kongsvinger. Samlingspunkt var Skalbukilen skole, og her omrokkerte vi bussene sånn at alle ble kjørt til rett startsted. Etter at alle var vel av sted, skyndte to stk seg til toppen med YT til alle deltakerne. Så da ble det en styrkedrikk på toppen.

Da alle var vel tilbake på skolen så ble det servert mat bestilt fra Solung mat, og det var nok mange som sette ekstra pris på et varmt måltid etter timer ute i regnet. Her ble det også en kort fortelling om den skogfinske innvandringa, før bussene returnerte til startpunktene. Selv om været ikke var varmt, så varmet alle smil og takk for turen godt. Og DNT Finnskogen og Omegn takker både turledere og deltagere for bidraget til en flott tur! Velkommen igjen!

https://www.youtube.com/watch?v=GT6kHbE5LVg