DNT sjekk ut

Ny spennende app lanseres i disse tider

DNT lanserer nå en ny app med spennende turmål over hele Norge.  Vi DNT Finnskogen og Omegn har lagt inn alle våre kjentmannstopper i denne appen.  Dette turprosjektet har vi kalt Kjentmannstopper Finnskogen.  Her vil dere finne en kort beskrivelse av alle våre kjentmannstopper.

Appen inneholder turkart som man kan bruke på turene til våre Kjentmannstopper.  Man kan sjekke inn på postene, men man må da være innenfor 50 m fra posten. Man kan dele turpostene, inkludert bilder som brukerne tar på posten.  det vil via appen være tilgang til en gjestebok på hver post, hvor man kan legge igjen en hilsen og bilde.

Appen fungerer både on og offline.

Håper at mange av våre medlemmer vil benytte seg av dette tilbudet.  Last gjerne ned PDF filen over Kjentmannstoppene her: http://www2.turistforeningen.no/files/Finnskogen%20Turistforening/kjentmannstoppen_stemplingshefte.pdf

I appen er ikke toppene i Sør og Nord Odal lagt inn.  Dette med bakgrunn i at DNT Odalen kjører eget opplegg i sitt område

Skrevet av Stig Johansen 20. april 2017