Finnskogleden 30-år

Purala
Purala Foto: Trond Asle Daltveit, DNT FO

I 2022 er Finnskogleden 30 år og det skal feires hele sommeren! Det vil bli ulike arrangementer over hele Finnskogen i løpet av sommersesongen.

Finnskogen Natur & kulturpark, som har ansvaret for Finnskogleden, har ingått samarbeid med flere aktører om et hovedarrangement på Purala Finngård lørdag den 11. juni kl 11-16. Hovedattraksjonen for dagen er Västernå Teater. DNT Finnskogen og Omegn vil være tilstede med en guidet tur og enkle aktiviteter for de minste.

Det er mange flere aktiviteter og arrangement som markerer at Finnskogleden er 30 år. Jublieumsarrangementet på Purala og andre aktiviteter og arrangement kan du lese mer om på Finnskogleden sine websider.

DNT Finnskogen og Omegn markerer 30-års jubileet med flere turer og arrangementer langs Finnskogleden:

Ha en riktig god tur!