Kick Off i DNT Finnskogen og Omegn

Foredrag om historien til Løken Nedre Gård
Foredrag om historien til Løken Nedre Gård Foto: Trond Asle Daltveit, DNT FO

Lørdag 23. april hadde DNT Finnskogen og Omegn Kick Off for sine tillitsvalgte og frivillige i hovedlaget og lokallagene på Løken Nedre Gård, Heradsbygd Elverum. Det ble en inspirerende samling hvor vi ble bedre kjent med hverandre og utvekslet erfaring. Tema for dagen var hvordan vi kan bli enda bedre på kjerneoppgavene våre som er stier, overnattinghytter, turer og arrangement. Målet er å tilrettelegge for at flere skal komme seg ut på tur og nyte det enkle friluftliv.  

Kick Off startet kl 11 med en presentasjonrunde. deretter presenterte Trond Asle DNT Finnskogen og Omegn sine planer for 2022. Etter en kort pause startet vi med gruppeoppgaver hvor vi delte oppgavene i tre temaer:

  1. Hytter - 1 gruppe
  2. Stier - 2 grupper
  3. Turer og Arrangement - 2 grupper. 

Etter gruppearbeid tok gikk vi ned til en flott plass langs Glomma. Her nøt vi lunsjen med noen deilige baugetter som vertskapet på Nedre Foss Gård hadde laget. Etterpå tok vi en liten tur før vi endte opp igjen til Løken Nedre Gård hvor vi fikk presentert gårdens historie. 

Etter lunsj og tur hadde vi det en runde med presentasjon av gruppeoppgavene, samt litt erfaringsutveksling. Det kom inn mange gode innspill som vi tar med oss videre. 

Vi avsluttet dagen med en Quiz og koltbord, noe som ble riktig trivelig. Det er hyggelig at vi kan gi noe tilbake til de frivillige i DNT Finnskogen og Omegn. Løken Nedre Gård lagde en fin ramme for oss, så takk til dem. 

Takk for en hyggelig og inspirerende dag!

 Her kan du laste ned presentasjonen og svarene fra gruppeoppgavene.

Planene for 2022 presenteres
Planene for 2022 presenteres Foto: Britt Søgaard, DNT FO Elverum