Vi avlyser alle våre turer og aktiviteter frem til 1. mai

Lebiko
Lebiko Foto: Trond Asle Daltveit

For å begrense smitten av koronavirusetet avlyser vi alle våre turer og aktiviteteter frem til 1. mai, og ber samtidig om å ikke oppsøke våre hytter, da de nå kun er til bruk i nødsituasjoner. Dette gjelder for alle DNT-hyttene i hele landet.

Det er selvfølgelig tungt å avlyse, men det er det eneste rette. DNT vil bidra der vi kan i den nasjonale dugnaden for å begrense smitten og verne de svakeste. Vi gjør dette også for å skape forutsigbarhet både for turdeltagere, medlemmer og frivillige.

Her kan du se hvilke arrangement som avlyst for DNT Finnskogen og Omegn, lokallagene og Barnas Turlag. I tillegg er avlyses alle Aktiv i 100 arrangementene fram til 1. mai.

Gå gjerne til et turmål med turpostkasse, men vent med å skrive deg inn i boka. Last heller ned vår digitale turpostkasse SjekkUT. Her kan du sjekke inn på turmål digitalt, hele døgnet. Appen er gratis. Du finner tusenvis av nærturer på UT.no.

For å sikre et godt tilbud når dette er over, trenger vi mer enn noen gang at alle som har glede av DNTs tilbud viderefører sitt medlemskap.  Til de som har et hjerte for naturen og som ikke er medlem utgjør deres medlemskap en stor forskjell og det bidrar til at vi kan overleve vår 152 år lange historie og fortsette med å tilrettelegge norsk natur for alle. Din støtte betyr mye!

Les mer på DNT sine websider som gjelder for hele Norge.

Vi anbefaler for øvrig å følge Folkehelseinstituttet sine råd om koronaviruset.

DNT-hyttene er stengt fram til 1. mai
DNT-hyttene er stengt fram til 1. mai Foto: Pers Lundstein, DNT FO