Ta med dere noen gode minner fra Finnskogen - aktivitetsdag for barn og unge ved Sikåa/Møkeren

Arrangement

Dato
26. juni kl. 12:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Arrangører
DNT Finnskogen og Omegn - Kongsvinger/Eidskog, DNT Finnskogen og Omegn
Turområde
Finnskogen (se kart)
Turkode
Aktivitetsdag for barn og unge ved Sikåa/Møkeren
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til familiedag ved Sikåa/Møkeren (Bedafors) søndag 26. juni kl. 12.00 - 16.00. Her er det lagt til rette for forskjellige aktiviteter: Kano, SUP-brett, kart og kompass (vi har utstyr), fotograf gir tips og råd om fotografering med mobil. Vi forteller også litt om stedets historie og litt om Finnskogrunden som Historisk Vandrerute.

Ta med mat og drikke! Hvis forholdene tillater det fyrer vi i bålpanner. 

Fra Kongsvinger: Kjør E 16 (Masterudvegen), ved Masterudkrysset, ta til venstre og fortsett på E 16 til avkjørselen mot Dragonmoen Camping - Sikåavegen, bomveg (kan betales med Vipps), kjør til du kommer til anvist plass ved Møkeren

Fra Eidskog: Kjør via Austmarka, følg 1992 videre og ta av Varalddamvegen til venstre og følg den til Varalddammen og videre over til Sikåavegen. Følg den et stykke til venstre til anvist plass ved Møkeren.

VELKOMMEN!  Håper vi sees til en trivelig aktivitetsdag.

Påmeldingsfrist: 23. juni 2022 - aktivitene egner seg best fora 7-8 år og oppover. Arrangementet er gratis for alle, og er sponset med midler fra Sparebankstiftelsen DNB.

Stedet ligger langs Finnskogrunden som er en historisk vandrerute, ca. 60 km lang. På Finnskogrunden kan du oppleve et tverrsnitt av Finnskogens særegne skogfinske historie og kultur.

Ta med dere noen gode minner fra Finnskogen - aktivitetsdag for barn og unge ved Sikåa/Møkeren

Vi inviterer til familiedag ved Sikåa/Møkeren (Bedafors) søndag 26. juni kl. 12.00 - 16.00. Her er det lagt til rette for forskjellige aktiviteter: Kano, SUP-brett, kart og kompass (vi har ...

Kontaktinformasjon: