Avlyst Gourmettur til Jotunheimen

24. juni kl. 13:00
26. juni
DNT Finnskogen og Omegn, DNT Finnskogen og Omegn - Elverum
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med på gourmettur i Jotunheimen, med flerretters middag med god drikke. Turens overnattingssted, Torfinnsbu i Jotunheimen ligger fint til ved Bygdin. Hit er det mulig å komme både med båt og til fots.

Med båt: oppmøte på Bygdin kai  kl 13.00 med båtavgang 13:30, med ankomst Torfinnsbu kl 14.15.

Til fots: 13 km i småkuppert terreng. Vi beregner 5 timers gåtid med små pauser underveis. Avgang fra kaien på Bygdin kl 12.00.

Med oss har vi Heidi, som gjerne lager flerretters middag på hytta. Vi bistår alle med matlagingen og rydding etter måltidet. Menyen vil være inspirert av årstiden og stedet vi er på og du vil garantert få en matopplevelse utenom det vanlige på en DNT-hytte. I forkant av turen vil det bli sendt ut forslag til drikke som passer til maten.

Maks 10 deltakere.

Dag 1: Bygdin - Torfinnsbu. Vi ankommer Torfinnsbu på tidlig ettermiddag i god tid til middag. Denne kvelden lager vi en enkel fellesmiddag. Denne dagen er en av årets lyseste dager og vi samles nede ved vannkanten til bålhygge. Ta med matpakke til første dagen. Første fellesmåltid blir middag fredag kveld.

Dag 2: Vi fordeler oppgaver for middagslagingen og alle vil få minst en oppgave hver. Det vil være anledning til å gå tur i området før middagslagingen starter. På kvelden samles vi til felles gourmetmåltid med god drikke og godt selskap.

Dag 3: Avreise fra Torfinnsbu. For de som ønsker å ta båten i retur til Bygdin kan man velge mellom 2 ulike avganger. For de som ønsker å gå tilbake til Bygdin blir det avmarsj ca kl 10. Du avklarer selv med de du samkjører med om avreisetid fra Bygdin.

Pris: 2100 for medlemmer, 2600 for ikke-medlemmer. Turen dekker overnatting på Torfinnsbu 2 netter, matuttak på hytta og flerretters middag. Reise til og fra Bygdin, båtbillett til MS Bygdin og drikke til maten dekkes av den enkelte deltaker.

Passer for: turglade mennesker (over 18 år) med normalt god form og som er glad i fjellheimen, god mat og drikke.

UtstyrSe utstyrsliste for sommerfjellet. Kle deg etter vær og husk at været kan endre seg raskt. Husk solbriller og solkrem. Lakenpose.

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Kart: Kart og turutstyr kan en kjøpe i DNT-butikken i Hamar, eventuelt på dnt.no . Rabatterte priser for medlemmer. Turkart Jotunheimen aust 1:50 000

Gradering: Moderat, rolig tempo. Passer for deg som er vant til å gå på tur i fjellet med tung sekk og er i normalt god form.

Turledere: Siv Lillevik 458 49 949. Turleder 2 vil bli avgjort senere.

Turleder:

• Siv Lillevik