Tur på Ilsengstiene, en av Norges beste turruter.

Ilsengstiene ble i 2018 stemt frem til å være Norges beste turrute. Ilsengstiene består av et nettverk av stier, og de går i området rundt de fire elvene Svartelva, Fura, Starelva og Lageråa. Stiene går i vekselsvis åpent kulturlandskap og skog, og det er en rekke fornminner der. Stiene er gode og turene går i lett terreng.
Vi passerer Starene Feltstasjon, en ringmerkingsstasjon til Norges Ornitologiske Forening.
Turen er på ca 11 km og vil ta opp mot 5 t. Vi tar 2 pauser, etter 3 og 7 km. Ta med med mat og godt med drikke til turen!
Medlemmer gratis, ikke medlemmer: kr. 50.

Turleder: Geir Olav Nerby, mob. 976 80118. (fra Elverum lokallag.)

Tur på Ilsengstiene, en av Norges beste turruter.

Oppmøte kl. 11 ved idrettsplassen på Ilseng. Vi prøver å få til litt samkjøring. De som drar fra eller via Elverum kan møte ved Glomdalsmuseet kl. 10 for samkjøring. Ilsengstiene ble ...