Avlyst Gå hele Finnskogleden med guide

Voksne, Ungdom
Fellestur, Fottur, Turkatalog2020
DNT Finnskogen og Omegn, DNT Finnskogen og Omegn - Solør
Finnskogen, Trysil og Engerdal (se kart)
turkatalog2020
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet Covid-19

Finnskogleden strekker seg over 240km på kryss og tvers av grensen til Sverige gjennom Finnskogen. Her møter man vakker natur; stille skogstjern, skogkledde åser og høydedrag som viser den uendelige skogen så langt øyet kan se. Her er det unikt dyreliv, og følger man med, kan man finne spor av elg, rådyr, gaupe, ulv, bjørn osv. I tillegg er det fullspekket med historie her, man passerer mange gamle skogfinske bosteder, flyktningeruter som reddet mange liv under 2.verdenskrig, og historie fra vikingetiden.

Nå kan du være med å gå deler av Finnskogleden med guide i sommer. Det er satt opp 6 etapper i 2020. Datoene du bør holde av er 31.mai, 5.juli, 2.august, 22.august, 23.august og 19.september.

Denne etappen går vi fra Løvhaugen via Abbortjärnsberg til Røgden, turen byr på flott utsikt mot Røgden fra toppen Moldusen og passerer gamle skogfinske bosetninger og ender på Svensk side av Røgden. Turen er 15 km, og tar ca 6 timer inkl. nisterast.

Frammøte parkeringsplassen ved Løvhaugen gård kl 09.30

Gå hele Finnskogleden med guide