Kom deg ut dagen - Stavåsdammen Elverum

1. september kl. 12:00 - 15:00
Barnas Turlag Elverum, DNT Finnskogen og Omegn - Elverum
Finnskogen, Trysil og Engerdal (se kart)

Vi har kanoer, tur-tipp og naturquiz med flotte premier. Vi stiller med bålpanner og Gilde sponser ei pølse per person. Det vil være mulighet for å grille medbrakt mat også.

Dette er for hele familien. Ta med ekstra mat og drikke. Vi gleder oss til en flott utedag med dere!

Varighet fra klokken 12:00-15:00.

Vi oppfordrer også alle som har lyst til å tilbringe natten ved Stavåsdammen. Det blir ikke noe felles opplegg rundt dette, men i fjor var det noen speidere som hengte opp hengekøyene sine kanskje de gjør det i år også . #nattinaturen

For mer info, følg med på vår facebookside.

Kom deg ut dagen - Stavåsdammen Elverum

Kom deg ut-dagen er Den Norske Turistforenings nasjonale turdag. Sopp- og nyttevekstforeningen og speideren  blir med oss i år også! Vi har kanoer, tur-tipp og naturquiz med flotte premier. Vi stiller med bålpanner ...

• Johannes Haugland
  • Tlf. 45137308