Støttemarsj for naturen

Dette arrangementet er over!

«Store naturområder kan gå tapt til vindkraft. Politikerne må velge effektive klimatiltak som ødelegger minst mulig natur. La oss sikre våre barn og barnebarn muligheten til naturopplevelser for livet» Denne dagen blir det arrangert støttemarsjer rundt om i hele landet, store områder er ansett som egnet for vindkraft på land, og vi ønsker å markere at ivaretakelse av Norsk Natur er viktig også for fremtiden. 

Vi møtes ved parkeringa ved Søre Osen Samfunnshus, vi kommer til å være ute hele tiden, og har base ved paviljongen. Dette blir omtrent midt mellom det allerede etablerte vindkraftverket i Raskiftet, og det planlagte vindkraftverket på Kjølberget. Finnskogleden er vil bli sterkt rammet hvis vindkraftverket i Kjølberget blir realisert, leden går på kryss og tvers mellom vindturbinene i det planlagte området, før den ender/starter i Søre Osen.

Vi vil sørge for at det er varme griller og kaffe, så ta gjerne med noe å grille. 

Vi bruker ca 1,5 time på å gå rundt Vesle Ossjøen 5,3km, og de første 2km blir langs Finnskogleden.

Registrer skrittene dine for urørt natur 
Det er også mulig å vise sin støtte til naturen før støttemarsjene starter. Last ned DYTT.no, og gå for naturen vår med skrittene du registrerer. Deltakelsen er gratis. Last ned appen nå, og gjør deg klar til lanseringen. Etter 12.mai lager vi en oversikt over hvor mange skritt som har blitt registrert, i tillegg til fylkeslister. Husk at hvert skritt teller! 

Støttemarsj for naturen

«Store naturområder kan gå tapt til vindkraft. Politikerne må velge effektive klimatiltak som ødelegger minst mulig natur. La oss sikre våre barn og barnebarn muligheten til naturopplevelser for livet» Denne ...

Kontaktinformasjon: